забуня написав:Доброго дня,я перепрошую але мені поставили -не заслужено,я попередила,що не можу оплатити на карту, попросила оплатити на роздачі...людина повідомлення про роздачу не надіслала і вліпила -.Дякую.
quixotic написав:дякую, ситуація зрозуміла
забуня написав:quixotic написав:дякую, ситуація зрозуміла
І мені зрозуміло,що орг завжди правий...цікаво у Вас виходить я людині запропонувала оплатити на роздачі,я не відмовилась від замовлення,причому це вже було не перешкоджає замовлення моє у даного органу і сума там смішна 22грн.Але дякую,ви ж тут вирішуєте)))
olga1977 написав:ПРИВІТ ВИДАЛІТЬ МОЮ РЕПУТАЦІЮ НЕ ТАК ПОСТАВИЛА memberlist.php?mode=viewprofile&u=104269
Gillettka написав:прошу видалити моє повідомлення в репутації
viewreputation.php?id=66210
або виправити на :
Дякую за участь в СП
lena2303 написав:Привіт! Не можу ставити "+" в репутаціі, і давно! Спочатку думала що не так щось роблю, але нікому не виходить "подякувати".... Пише - "Вы не можете оставлять комментарии". Правил я не порушувала! Допоможіть!
quixotic написав:lena2303 написав:Привіт! Не можу ставити "+" в репутаціі, і давно! Спочатку думала що не так щось роблю, але нікому не виходить "подякувати".... Пише - "Вы не можете оставлять комментарии". Правил я не порушувала! Допоможіть!
Вам треба подати заявку в групу учасників СП. Але це трошки не в цю тему
Scarlet написав:Допоможіть розібратися.
Поставила я мінуса пані Ольга7 (з сьогоднішнього дня вона 230685, бо нік Ольга7 вже обговорювався в темі Ситуації на СП)
Мінус за те, що пише "роздача 12 школа", а сама каже прийти на склад делівері. Бо "не буде з каляскою і коробкою їздити"
За те, що пише за доставку 10 грн, а коли просиш взяти накладну, бо щось жирно виходить, то вона швиденько видаляє в темі кількість замовленого товару (щоб не порахували) і виправляє суму доставки на 7 грн.з замовника (хоча і ця сума більша на гривню з копійками. Замовлено 19 коробок. Доставка 103 грн.+1% картка постачальника)
А тепер пані втулила мінуса мені у відповідь, бо я не захотіла бігти на склад (посміла назначити свою роздачу на той же час і місце, щоб і забрати, і віддати, і теж повинна була їхати з дитиною на руках). А коли я почала ставити прямі запитання щодо її роздач, то я стала їй поперек горла і не дала заробити на "без% сп".
Прошу видалити її мінуса в мене, бо як замовник я все оплатила і готова була йти на роздачу (єдину, до речі)
Організатор memberlist.php?mode=viewprofile&u=99494
Сп viewtopic.php?f=150&t=401954
Olenchikkk написав:Привіт. Замовляла в цього орга термос http://spua.org/club/viewtopic.php?f=110&t=400799 . Зробила замовлення, оплатила його, довго чекала і нарешті забрала як тільки " виклянчила" повідомлення про роздачу. На поставлені мною та іншими учасниками орг не відповідала. Поставила їй мінус за: 1.в безвідсотковому сп оплата з комісією, хоча я пропонувала оплатити на руки - мені орг відмовила; 2.довго чекала свого замовлення, в той час, як інші орги встигли викупити, отримати та роздати аналогічний товар; 3.повне ігнорування запитань від мене та інших учасників. У відповідь отримала теж мінус в свою репутацію, з яким я категорично не згідна! Я всі умови цього сп виконала! Прошу модераторів видалити мінус з моєї репутації.
іренн написав:Доброго дня , замовляла термос в цій темі viewtopic.php?f=110&t=400799 . Оплатила замовлення вчасно , на першу роздачу прийти не змогла , тому писала оргу повідомлення з проханням домовитись про іншу роздачу , готова була підійти до неї додому, На що отримувала відповіді : чекайте , про роздачу напишу . 27,09 отримала від орга повідомлення про роздачу 30. 09 , проте вже 28.09 в новому повідомленні від організаттора роздача вказувалась 05.10. На мої повідомлення вже не відписує . По аналогічним темам ці термоси люди вже давно отримали . А в мене ні грошей , ні термоса . Тому поставила оргу мінус . За що отримала від неї теж мінус . Про розглянути цю ситуацію і видалити мінус з моєї репутації
Olenchikkk написав:Привіт. Замовляла в цього орга термос viewtopic.php?f=110&t=400799 . Зробила замовлення, оплатила його, довго чекала і нарешті забрала як тільки " виклянчила" повідомлення про роздачу. На поставлені мною та іншими учасниками орг не відповідала. Поставила їй мінус за: 1.в безвідсотковому сп оплата з комісією, хоча я пропонувала оплатити на руки - мені орг відмовила; 2.довго чекала свого замовлення, в той час, як інші орги встигли викупити, отримати та роздати аналогічний товар; 3.повне ігнорування запитань від мене та інших учасників. У відповідь отримала теж мінус в свою репутацію, з яким я категорично не згідна! Я всі умови цього сп виконала! Прошу модераторів видалити мінус з моєї репутації.
Olenchikkk написав:Olenchikkk написав:Привіт. Замовляла в цього орга термос viewtopic.php?f=110&t=400799 . Зробила замовлення, оплатила його, довго чекала і нарешті забрала як тільки " виклянчила" повідомлення про роздачу. На поставлені мною та іншими учасниками орг не відповідала. Поставила їй мінус за: 1.в безвідсотковому сп оплата з комісією, хоча я пропонувала оплатити на руки - мені орг відмовила; 2.довго чекала свого замовлення, в той час, як інші орги встигли викупити, отримати та роздати аналогічний товар; 3.повне ігнорування запитань від мене та інших учасників. У відповідь отримала теж мінус в свою репутацію, з яким я категорично не згідна! Я всі умови цього сп виконала! Прошу модераторів видалити мінус з моєї репутації.
Я в шоці! В мене знову мінус стоїть . Дуже прошу модераторів видалити його.
Повернутись до Відповіді та запитання