Андрей1982 написав:добро дня . тему відредаговано. прошу перенести її в - "форум" "сп без комісії" . дякую . viewtopic.php?f=159&t=404032
melik написав:Добрий вечір! Чому мою тему viewtopic.php?f=157&t=404397 перенесли в майже СП? Хто з модераторів писав зауваження, Ви пробували зайти на сайт постачальника і закинути в корзину 10 шт, і подивитися яка ціна? Дякую за відповідь...
ala написав:Доброго дня)
Прошу підкажіть ,чому моя тема viewtopic.php?f=157&t=349258 потрапила в розділ "Майже СП" ,
Перенесіть будьласка в розділ Жіночий Одяг "Колготки і шкарпетки" .
Здається виправила все
Дякую.
ala написав:Скажіть будь ласка ,
Як можна отримати відповідь??????
Aliska написав:ala написав:Скажіть будь ласка ,
Як можна отримати відповідь??????
У вас з 1 сайту 2 різні мінімвлки і ставки сп.
Раджу визначитися зі ставкою, щоб замовникам було зрозуміліше, яку остаточну ціну вони заплатять за товар, а також з мінімалкою. І ще- незрозуміло, де і як можна забрати товар. Ваше сп не відповідає правилам.
mashalvc написав:Доброго дня! Помітила,що мою тему було перенесено в Майже СП viewtopic.php?f=157&t=403577. Перечитала правила, зрозуміла, що неправильно написала частину заголовка, великими літерами. Виправила це. Підскажіть будь ласка, коли мою тему буде повернуто в розділ СП інше?
СашаМаліщук написав:mashalvc написав:Доброго дня! Помітила,що мою тему було перенесено в Майже СП viewtopic.php?f=157&t=403577. Перечитала правила, зрозуміла, що неправильно написала частину заголовка, великими літерами. Виправила це. Підскажіть будь ласка, коли мою тему буде повернуто в розділ СП інше?
тема на місці
erenim написав:Чому перенесли тему viewtopic.php?f=157&t=392147 ?
ala написав:Підкажіть будьласка, що не так, щоб виправити
viewtopic.php?f=157&t=366901
Чому в "Майже СП"?
erenim написав:ala написав:Підкажіть будьласка, що не так, щоб виправити
Чому в "Майже СП"?
може слово збір великими буквами?
ala написав:Підкажіть будьласка, що не так, щоб виправити
Чому в "Майже СП"?
erenim написав:Чому перенесли тему viewtopic.php?f=157&t=406876 ? В розділі сп без % є декілька аналогічних тем, заважає лише моя ?
СашаМаліщук написав:erenim написав:Чому перенесли тему viewtopic.php?f=157&t=406876 ? В розділі сп без % є декілька аналогічних тем, заважає лише моя ?
оформіть тему
Повернутись до Відповіді та запитання