Медова написав:Gillettka написав:МурОлька написав:Скiльки за сеанс беруть приватнi логопеди? Хтось займався з логопедом Нiною Миколаiвною, який був результат?
моя донька з нею займалась. результат чудовий, але це було 7 років тому. Крім того вона дуже гарно її підготувала до школи і розвила в дитині логічне мислення
Дайте, будь ласка, номер тел. до неї
Maksik написав:Добрий вечір,дівчата,можливо хто підскаже з власного досвіду,дитині 5 років,коли говорить речення,то вимовляє погано ,,ж,ш,щ,/л/в'',якщо кажу сказати правильно,то він гарно вимовляє всі слова.Тобто вміє говорити)але не хоче,ми вже і чистомовки вичитуємо.Порадьте,чи потрібно звертатися до логопеда,чи можна самому зарадити цій проблемці?Дякую.
Igor79 написав:Вже писала на першій сторінці: На форумі є Ірина, нік Сергій77, дуже хороший логопед, результити з першого заняття. Ми дуже задоволенні.
Ідіть, не пошкодуєте, якщо не помиляюсь 70грн. за заняття. Тільки в неї напевно черга.
Igor79 написав:Igor79 написав:Вже писала на першій сторінці: На форумі є Ірина, нік Сергій77, дуже хороший логопед, результити з першого заняття. Ми дуже задоволенні.
Ідіть, не пошкодуєте, якщо не помиляюсь 70грн. за заняття. Тільки в неї напевно черга.
Забула додати, вона також працює в будинку дитини на вул. Олеся. Я була один курс в дит. будинку, але там з логопедом нам не повезло, малий не сприйняв категорично і не хотім займатись, хоча дуже сподобалась лялько-терапія, біг із задоволенням, там дуже цікаво, походити варто однозначно. Єдине на перед питайте логопеда перед оформленням, бо зазвичай черга і всі зайняті.
Mashka93 написав:А в 3роки ще рано до логопеда,бо дитя говоре багато але ковтає букви і не всі вимовляє
Mashka93 написав:А в 3роки ще рано до логопеда,бо дитя говоре багато але ковтає букви і не всі вимовляє
Tomo4ka написав:Mashka93 написав:А в 3роки ще рано до логопеда,бо дитя говоре багато але ковтає букви і не всі вимовляє
Логопед-дефектолог, це не просто логопед, який ставить звуки, якби мені хтось підказав в свій час, я б після року пішла б. Бо саме до 3х років набагато легше все виправляється.
АннаП написав:Tomo4ka написав:Mashka93 написав:А в 3роки ще рано до логопеда,бо дитя говоре багато але ковтає букви і не всі вимовляє
Логопед-дефектолог, це не просто логопед, який ставить звуки, якби мені хтось підказав в свій час, я б після року пішла б. Бо саме до 3х років набагато легше все виправляється.
І що б ви робили в логопеда з річною дитиною?!
На власні очі бачила, як працюють логопеди-дефектологи в будинку дитини. Десь з трьох до 4,5-5 років йде робота над формуванням словникового запасу, більше загальний розвиток мовлення, пізніше вже конкретно працюють зі звуками, граматикою, вимовою.
Про затримку мовного розвитку раніше 2,5-3 років говорити рано. Головне не запускати та сподіватися, що 'виговориться'. З 3 до 6 років найбільш сприятливий період для корекційної роботи.
АннаП написав:Tomo4ka написав:Mashka93 написав:А в 3роки ще рано до логопеда,бо дитя говоре багато але ковтає букви і не всі вимовляє
І що б ви робили в логопеда з річною дитиною?!
На власні очі бачила, як працюють логопеди-дефектологи в будинку дитини. Десь з трьох до 4,5-5 років йде робота над формуванням словникового запасу, більше загальний розвиток мовлення, пізніше вже конкретно працюють зі звуками, граматикою, вимовою.
Про затримку мовного розвитку раніше 2,5-3 років говорити рано. Головне не запускати та сподіватися, що 'виговориться'. З 3 до 6 років найбільш сприятливий період для корекційної роботи.
Повернутись до Краса та здоров'я