Всім привіт!;-))Хочеться чогось новенького.Хто хоче помінятися?Ваші парфуми,креми для тіла,шампуні,масочки,олійки,пінки для ван на мої оголошення будь-які(тут чи на барахолці:дитячий,дорослий одяг,взуття,іграшки,книжечки).Пишіть,що цікавить.Будемо домовлятися;-)
Привіт маю в оригінальному флаконі Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche 27 мл. Брала у нас на сп у paradoks -стійкі-але не мій запах. Купувала за 405 грн. Віддам за 250 грн "реальному покупцю". Дякую
Агнеш написав:Привіт маю в оригінальному флаконі Gucci Flora by Gucci Eau Fraiche 27 мл. Брала у нас на сп у paradoks -стійкі-але не мій запах. Купувала за 405 грн. Віддам за 250 грн "реальному покупцю". Дякую
Не A*von, O*riflame, F*armasi, Mary Kay, Faberlic, Ив Роше та ін масмаркет!offtopic "Нічого не маю проти цих ТМ, але це та косметика, яку можна легко придбати за доступними цінами. То чи є смисл мінятись і виставляти на продаж."
Всі пости, які суперечать умовам, будуть видалятись)
Взяли з подругою Chloé Nomade на двох. і зрозуміли що можна і поділитися і що ми не жадні. ))) Може хтось бажає наберу у шприцик мінімальний відлив.5мл. Ціна 24грн за 1 мл +вартість шприца.