Доброї пори доби. Звертаюсь до СП-шниць як до знавців. Хочу зробити молочно-желейні десерти і так щоб витримали плюсову температуру і не пливли. Для цього навіть на збір Агар-агар в своїй темі виставила, але я з ним ніколи не працювала і незнаю яка в нього можлива специфіка. На помилку немаю права (хочу приготувати на весілля) тому наперед вирішила зібрати інформацію. Буду вдячна за будь-яку корисну інформацію.
Десерти задумала такого плану.
![Зображення](https://b.radikal.ru/b15/1807/68/50c9150384f6.jpg)
![Зображення](https://d.radikal.ru/d36/1807/06/78a0fefdac04.jpg)
![Зображення](https://c.radikal.ru/c40/1807/35/fc301c2d7dec.jpg)