Всім Доброго дня! Запрошую приєднатися до СП якісних сушарка для взуття українського виробника. Хочу замовити якісну сушку для взуття, товщина нагрівального елемента 15мм, має однакову помірну температуру нагрівання, не пересушує взуття. Сушить декілька годин поступово. Сушарка для взуття застосовується для сушки взуття з внутрішньої сторони. Переваги: невелика потужність, оптимальна температура забезпечують необхідний температурний режим висихання будь-якого взуття. Порівнювала особисто два види такої сушарки Вітчизняного виробника, цей кращий та виготовлений добротніше, тому і хочу взяти собі 2 шт.
Ставка сп 10 грн. - в остаточну ціну входить переказ коштів 1 % та доставка Делівері.
Умови викупу 10 шт. ціна 80 грн , із залишку 90 грн.
Ціна на момент викупу може трішки змінитися, тому коли викуплятиму, напишу в темі ціни, а загальну суму до оплати кожному особисто.
Постачальник: ПП. Одеса Для модераторів надаю детальну інформацію в пп.
Оплати: при отриманні або на картку Приватбанку, моя універсальна картка комісії не бере.
Умови броні:відмова від броні після відправлення постачальнику не приймається;
Обмін та повернення: розглядається індивідуально.
Роздачі: на офісі сп постійно Буковинська, 6. (читайте нижче), в центрі рідше, наприклад, передаю маршруткою на Ювілейний або за домовленістю (відправляю різними перевізниками по Україні)
Замовлення пишіть в темі та залишайте обов'язково контактний телефон.
Як приходите на офіс забирати будь що із залишку, попередньо не писавши в темі, то озвучуйте що ви зі сп, бо ціни на офісі вищі. [/color][/size]
Можливо вам буде зручно забрати свої замовлення з декількох моїх сп search.php?keywords=&terms=all&author=%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B01&sc=1&sf=titleonly&sr=topics&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BAГарні новини для моїх учасників сп.
Всі залишки по моїм сп Ів Роше та Емвей ви можете побачити в офісі сп на Буковинській 3. - нульовий поверх, вхід під дашком, зліва від Мультикідс.
Район Автовокзалу, можна йти від Сільпо або від 12 школи.
Там ви зможете протягом дня з 10.00 до 19.00 в будні дні, в суботу до 15.00, в неділю за домовленістю, коли кому зручно, забирати свої замовлення.
Телефон для зв'язку 0970254198 Олена