Умови закупівлі: 5шт
Ставка СП (оргзбір) : 28%
Відправка: протягом 3 днів після оплати замовлення постачальнику!.
Умови оплати: 100 % передплата на картку Приватбанка після збору мінімалки і підтвердження наявності на складі;
Умови броні: відмова від броні після відправки замовлення постачальнику не приймається;
Обмін та повернення: немає,якщо не підійшов розмір. продаю,а тоді повертаю кошти.
Місце роздач:,.Новус.Шухевича. Чайка
Віддаю те,що отримую сама. Я не виробник і не постачальник.Замовлення роблю по фото і опису сайту..якщо щось не підійшло виставляю в залишок. Завжди є ризик форс-марожних ситуацій. чи не той розмір чи колір покладуть..я за ЦЕ НЕ ВІДПОВІДАЮ!.
Сапоги резиновые Литма предназначены для защиты ног во время высокой влажности и сырости. Это очень практичная и удобная модель резиновой обуви. Сапоги резиновые ПВХ отлично переносят низкие температуры и не сгибаються. Сапоги фирмы Литма изготовлены на новейшем оборудовании что позволяет производить качественную обувь по доступной цене.
viewtopic.php?f=107&t=444365&p=12343662#p12343662 темка з сайту взутекс. зимові бурки кеди кросівки
Врахуйте мінімалка збирається довго, якщо чекати не бажаєте Не замовляйте!.
Размерная сетка упаковки: (размеры можно выбирать)
-36-37-38-39-40/41 Подробнее:
https://vzyteks.com.ua/p989225265-polus ... nskie.htmlУтеплювач 100грн.
Чобітки 300грнутеплювачі бувають білі і чорні. вибирати НЕ дають..!
Чобітки повномірні,на вузьку ногу.
Якщо брати з утеплювачем,то чобіт краще брати на розмір більше
Буває ,що кладуть не той клір підошви,врахуйте це.. я за це не відповідаю..я замовляю,те що замовляєте ВИ..