Добрий вечір. Після чісткі телефону, пропав пароль,згадати не можу. Вводила стару пошту mail.ru пише що відправили код ,але листа нема. ЕленаВ vejansk@gmail.com 0680605350 Допоможіть відновити.
Добрий вечір! Аналогічна проблема у подруги Нік Тимурка Пошта при реєстраціі dovgonoga89@gmail.com Лист при запиті не приходить Тел для звязку 0 (96) 695 18 90 Буду вдячна за допомогу)
Доброго дня. Після зміни програмного забезпечення, довелось створити новий акаунт ksuprocuk83@gmail.com і відповідно пароль. Зареєструвалась під ніком Ксюшенька83 Чи можна ввдновити репутацію за старим ніком (Ксюша83)? Наразі всі мої замовлення, не активізуються без схвалення модератором.
Доброго дня! така ж пробема, теж не можу відновити пароль... Одарочка 0637704756 а пошта не пам'ятаю чи ще мейл ру, чи вже ця n.stanislavchyk@gmail.ru Допоможіть будь-ласочка, якщо це можливо)))
Доброго дня! така ж пробема, теж не можу відновити пароль... Одарочка 0637704756 а пошта не пам'ятаю чи ще мейл ру, чи вже ця n.stanislavchyk@gmail.ru Допоможіть будь-ласочка, якщо це можливо)))