Всім Доброго дня. Запрошую приєднатися до СП Машинок для стрижки волосся
Хочу зібрати швидко, планую взяти собі декілька, а решта надіюся на вашу підтримку. Збираю ще у вайбері Оптимальна якість за мінімальну ціну. Знайомі брали, якість хороша. Можна на подарунок. Бачила вживу виглядає солідно. Крута штука.
Фото 1. 400 грн. Суперціна!
Фото2 ціна 250 грн.
Ставка сп 10 %
Умови викупу і ціна: 5 шт В остаточну ціну входить переказ коштів та доставка та ставка сп. Більше нічого не оплачуєте при роздачі.
Оплати: при отриманні або на картку Приватбанку якщо не можете відразу забрати, моя універсальна картка комісії не бере.
Обмін та повернення: розглядається індивідуально.
Роздачі: на офісі Буковинська, 6., центр за домовленістю також передаю різними перевізниками по Україні.
Замовлення пишіть в темі та залишайте обов'язково контактний телефон.
Забирати замовлення можете паралельно з декількох моїх тем на офісі (переходьте за посиланням)
search.php?keywords=&terms=all&author=%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B01&sc=1&sf=titleonly&sr=topics&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA[color=#FF0000]НОВИНИ
Гарні новини для моїх учасників сп.
Всі мої залишки ви можете побачити на офісі за адресою Буковинська 3. Район центрального Автовокзалу. Якщо ви стоїте між Сільпо справа і Торбою - зліва, то дивитесь на Ощадний банк, ось у цьому напрямку вам іти до офісу 5 хв., тільки обходите банк з лівої сторони, переходите маленьке перехрестя, по лівій стороні церква будується, за нею порівняно новий 9 ти поверховий будинок, доходите до його середини і заходите у магазин під дашком на 0 поверх зліва двері.
[URL=http://piccy.info/view3/15071786/0318dc7f9835579105c4117005cc159e/orig/]
Телефон для зв'язку 0970254198 Олена
Можу перетелефонувати на різні оператори, залишайте ваші контакти в тему або в пп.