Ірчик77 написав:Доброго дня замовляла на запис Coco Mademoiselle Eau de Parfum - 27,5 грн/мл, ще не зібралась компанія?
kruglik2008 написав:Дякую за парфуми!!!Підготуйте ще 8мл в скляний спрей CK2 Calvin Klein - 9 грн/мл.Заберу біля Злати Плази.
snezhka написав:Доброго дня,
Eclat de Fleurs Lanvin є з рідним флаконом?
oxy написав:привіт! заберу залишок Gucci Flora GLAMOROUS MAGNOLIA - у шприць
а також №19 POUDRE Chanel 5 мл у скло
і ще хочу L’Eau de Chloe 10 мл у шприць. забрати можу на дикого у пятницю чи суботу.
Дякую.
Знижечка написав:замовляю VERSENSE Versace - 12 грн/мл -10 мл у флокончик з пшикавкою+я колись не забрала в тебе флакончик зелених якщо памятаєш вложиш ок?
Лариса23 написав:Оля, привіт!
Поки чекаю основний свій парфум, візьму на пробу ще кілька у пробірки:
- №19 POUDRE Chanel - 17,5 грн/мл - 1мл.
- The NEW Rose - 17 грн/мл - 3мл.
- Cedrat Boise Mancera - 16,5 грн/мл - 1мл.
- Poivre Piquant - 14,5 грн/мл - 1мл.
Усе заберу у понеділок біля Злата Плаза.
Дякую.
Лариса23 написав:Якщо поставити на розпив Lalique Living Lalique, то в яку ціну був би 1мл?
Знижечка написав:замовляю VERSENSE Versace - 12 грн/мл -10 мл у флокончик з пшикавкою+я колись не забрала в тебе флакончик зелених якщо памятаєш вложиш ок?
Знижечка написав:Знижечка написав:замовляю VERSENSE Versace - 12 грн/мл -10 мл у флокончик з пшикавкою+я колись не забрала в тебе флакончик зелених якщо памятаєш вложиш ок?
Chance Eau Fraiche - 22,5 грн/мл -10 мл в пробнік -це все для колеги про роздачу напиши в пп будь-ласка
snezhka написав:Візьму Eclat de Fleurs Lanvin є з рідним флаконом 30 мл і ZEN Shiseido 2 мл в шпирц.
Якщо буде в понеділок роздача біля Злати Плази підійду туди, якщо ні, тоді в цю пятницю на ринок.
Дякую.
Знижечка написав:Знижечка написав:замовляю VERSENSE Versace - 12 грн/мл -10 мл у флокончик з пшикавкою+я колись не забрала в тебе флакончик зелених якщо памятаєш вложиш ок?
+для іншої колеги 10 мл в флакончик пробнік
Знижечка написав:ОЛЬ лимончик ,версаче э так?а фреш коли буде?
Valentinka88 написав:Замовляю:
A&D Le Secret GIVENCHY 8 мл у ФЛАКОН Спрей-метал.0978826462
olyaroz написав:blanel написав:olyaroz написав:добрий день. Chance Eau Tendre флакон вільний?
Доброго дня) Вже зайнятий.
ок. тоді візьму 10мл у шприц
Жизневська написав:ВІТАЮ. ЗАМОВЛЯЮ:
1. A&D Le Secret Eixir GIVENCHY - 14,5 грн/мл
2. Aqua Allegoria Mandarine Basilic 13,5 грн/мл
ПО 10 МЛ, СКЛ ФЛАКОНИ ПО 13 ГРН
ПОНЕДІЛОК, ЗЛАТА ПЛАЗА
ДЯКУЮ.
Лариса23 написав:Оля,привіт.
Додаю ще одне замовлення :
- лалік лівін - 50мл. у рідному флаконі
- лалік лівін- 10мл у скляний флакон і 15 мл. у шприц,
- INTENSE Roses Musk - 19грн/мл- 10мл у шприц.
Що є на понеділок - заберу на Плазі.
Дякую
Valentinka88 написав:Замовляю:
Valentinka88 написав:Valentinka88 написав:Замовляю:
Підготуйте на Понеділок біля Злати Плази. Дякую
xDIALx написав:Замовляю Boss The SCENT for Her, Mon Guerlain, Limon Verde Aqua Allegoria GUERLAIN, Jour d'Hermes, Eau de Rhubarbe, Ecarlate Hermes (всіх по 1мл у пробірку на пробу). Заберу завтра у вашого чоловіка.
Summer80 написав:Gucci Guilty заберу залишок 23 мл з рідним флаконом
Boss The SCENT for Her, Mon Guerlain, Ecarlate Hermes візьму по 1 мл пробніки - на понеділок. Напишіть в пп скільки разом буде.
Katya77 написав:Versace Man Eau Fraiche - 8 грн/мл рiдний флакон вiльний? Скiльки на залишку мл?
Hanami написав:Оляяяяя! Бомба!.
Дякую за знайомство з такими ароматами!.
Katya77 написав:Light Blue Dolce & Gabbana - 11 грн/мл скільки мл у флаконі зараз?