MiraKatya написав:Бачу що дехто знову ожив і теми свої попіднімав. А люди нічому не вчаться, і далі пишуть замовлення. Я про Надю84.
Шукала свої теми де замовляла і натрапила на активні. Цікаво всім гроші віддала?
SOV09 написав:А якщо замовник не оплатив, а товар вже в мене, бо була закупка багатьох ростовок, а тепер пише людина, що відпочиває і щоб я виставила на залишок свій товар, то як реагувати???
Olya910 написав:SOV09 написав:А якщо замовник не оплатив, а товар вже в мене, бо була закупка багатьох ростовок, а тепер пише людина, що відпочиває і щоб я виставила на залишок свій товар, то як реагувати???
Є багато варіантів оплатити, як на мене. По перше приват24, термінали (не думаю що відпочинок на острові де нікого й нічого немає) ну і рідні, друзі, знайомі які можуть виручити) нехай оплачує, а продасться і повернуться кошти.
ЛЕНТОЧКА777 написав:MiraKatya написав:Бачу що дехто знову ожив і теми свої попіднімав. А люди нічому не вчаться, і далі пишуть замовлення. Я про Надю84.
Шукала свої теми де замовляла і натрапила на активні. Цікаво всім гроші віддала?
Pull написав:tanuna написав:06Irina90
memberlist.php?mode=viewprofile&u=103726
"класіка жанра" - замовлення, ігнор, іщьо раз ігнор, смс ігнор, пп ігнор = залишок
п.с. тел.0962533659 Ірина
не ображайтесь будь ласка,але хіба так можна ризикувати,купуючи товар без ніяких гарантій для новачка зареєстрованого півгодини тому?
вона в 16.12 зареєструвалась,а в 16.39 зробила у вас замовлення і ви отак без сумнівів їй викупили(
а яка їм різниця, це ж юзери-щоденки.. сьогодні промахав один профіль, завтра створив другий...blackker написав:Ну але всеодно не розумію тих людей - замовити і не проплатити.. То смисл замовляти, якщо воно тобі не потрібно,або ж потім оплатити не можеш? В чому прикол ? Невже хочеться щоб твоя ситуація була винесена на загал?
Olya910 написав:SOV09 написав:А якщо замовник не оплатив, а товар вже в мене, бо була закупка багатьох ростовок, а тепер пише людина, що відпочиває і щоб я виставила на залишок свій товар, то як реагувати???
Є багато варіантів оплатити, як на мене. По перше приват24, термінали (не думаю що відпочинок на острові де нікого й нічого немає) ну і рідні, друзі, знайомі які можуть виручити) нехай оплачує, а продасться і повернуться кошти.
Ulka написав:Olya910 написав:SOV09 написав:А якщо замовник не оплатив, а товар вже в мене, бо була закупка багатьох ростовок, а тепер пише людина, що відпочиває і щоб я виставила на залишок свій товар, то як реагувати???
100 %, я теж відпочиваю на морі то за цей час вже два замовлення оплатила
MiraKatya написав:denart4 написав:Так говорять про 2017р.,а не про 2013)))))
Там не багато змінилося, хіба є нет на телефоні чи планшеті і на картці кошти тоді все вийде. А приватку в Одесі не побільшало... на жаль.
свєтка1111 написав:я теж сьогодні не оплатила своє замовлення в БЕЗ% СП......ВЖЕ дістали люди які організовують без %сп, а всі бігом налітають , зато орг не дурак--є доставка на якій можна наварити ще краще чим в %.....я блін босоножкі замовляла велика коробка об"ємна то 47 чи 48грн вийшло через нову почтту на 6чол (по 8грн на людину ) а тут то було сп по еко сумкам я сама нарахувала 180сумок...ну вони ж тонюсінькі, тай поставщики вже наловчились так стиснуть замовлення, що як побачиш пакунок то відразу думка що половину речей недоклали....зато орг взяла по 1грн за сумку, да це мало, АЛЕ НЕ ЧЕСНО, на моє заперечення ---посилка важка ЕКО СУМОЧКА ПРЯМ 1КГ ВАЖИТЬ, ПОСИЛКА 180ГРН ВИЙШЛА.., МИ Ж КОМісію крім того платили.....тут зонтікі маленькі в сумочку як замовляли по 45, як платить 52грн.....у людини теж доставка 213грн вийшла за 35зонтиків....ну орги яких ви перевізників вибирате чи самі їдете за товаром.....
я за те щоб в без%сп показували чек по доставці , а вже хто порахує за потрібне то вам просто так додасть пару грн зверху, я так стараюсь робити бо розумію що людина тратить свій час, свої сили
Прошу модераторів врахувати пропозицію щоб в без %сп чи скидати фото чека чи на роздачі показувати
доречі всім хто буде в мою аресу писати рєплікі, скажу одне я не мєлочна , я не жадна --просто не переварюю коли дурять і роблять з тебе дурного
свєтка1111 написав:я теж сьогодні не оплатила своє замовлення в БЕЗ% СП......ВЖЕ дістали люди які організовують без %сп, а всі бігом налітають , зато орг не дурак--є доставка на якій можна наварити ще краще чим в %.....я блін босоножкі замовляла велика коробка об"ємна то 47 чи 48грн вийшло через нову почтту на 6чол (по 8грн на людину ) а тут то було сп по еко сумкам я сама нарахувала 180сумок...ну вони ж тонюсінькі, тай поставщики вже наловчились так стиснуть замовлення, що як побачиш пакунок то відразу думка що половину речей недоклали....зато орг взяла по 1грн за сумку, да це мало, АЛЕ НЕ ЧЕСНО, на моє заперечення ---посилка важка ЕКО СУМОЧКА ПРЯМ 1КГ ВАЖИТЬ, ПОСИЛКА 180ГРН ВИЙШЛА.., МИ Ж КОМісію крім того платили.....тут зонтікі маленькі в сумочку як замовляли по 45, як платить 52грн.....у людини теж доставка 213грн вийшла за 35зонтиків....ну орги яких ви перевізників вибирате чи самі їдете за товаром.....
я за те щоб в без%сп показували чек по доставці , а вже хто порахує за потрібне то вам просто так додасть пару грн зверху, я так стараюсь робити бо розумію що людина тратить свій час, свої сили
Прошу модераторів врахувати пропозицію щоб в без %сп чи скидати фото чека чи на роздачі показувати
доречі всім хто буде в мою аресу писати рєплікі, скажу одне я не мє
лочна , я не жадна --просто не переварюю коли дурять і роблять з тебе дурного
доречі всім хто буде в мою аресу писати рєплікі, скажу одне я не мєлочна , я не жадна --просто не переварюю коли дурять і роблять з тебе дурного